25. 6. 2017

Sponzoři

Příliš mnoho dotazů směřovalo k problematice sponzorů, než abych toto téma nechal bez povšimnutí. Už jen proto, aby závistivci měli klidné spaní a tuhou stolici.
Sluší se, aby každá větší akce měla své sponzory. To je, jaksi, bonton. Ani tato cesta na sever není jiná. Tím, že jsem podepsal sponzorské smlouvy a přijal sponzorské dary, jsem se zavázal ke společnému setkání v hospodě U Kozla v Malých Kyšicích, za účasti níže uvedených sponzorů.

Sponzory dělím do dvou skupin:
a)morální
b)materiální

Morální sponzoři - tady budu s výčtem rychle hotov. Těch je habaděj.
Materiální sponzoři - tady budu taky rychle hotov. Těch není habaděj.

Morální sponzoři
Petr Urbánek z Nižbora
Zdenda Rieger z Nižbora
Pavel “Menea” Mencl z Prahy
Všichni morální podpora v podobě doprovodu na úvodní části první etapy.
Kromě toho, Zdenda Rieger povýšil morální formu sponzorství na tu nejvyšší možnou úroveň v podobě křížku pro štěstí. Mám ho v mapniku místo mapy, stále na očích.

Materiální sponzoři
Ondra “Prófa” Novák z Malých Kyšic -zakoupil skládací příbor, který se stal nejpoužívanější součástí výbavy
Hanka Beranová z Ústí nad Labem - ušila krásnou Českou vlajku, kterou hrdě veze Wilson
Pavel “Menea” Mencl - to je ovšem jiná liga. Neváhal a vysázel prachy přímo na dřevo a zakoupil jízdenku za 24 Kč na vltavský trajekt v Podbabě.
No a pak nesmím zapomenout na šikovné ruce Michala "Košíka" Koše ze Srbska, díky nimž kolo jede jak má. A na dobré srdce celé Košovic rodiny, kde našel Fred azyl na letním bytě.
Na můj vkus se v místním Parku Hrdinů začíná scházet větší než malé množství opilců s nápadně červenými, bambulovitě tvarovanymi nosy, tak balím.

Žádné komentáře:

Okomentovat